×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 4. marts 2020, kl. 19:00

Journalist og forfatter Klaus Wivel holder foredrag om de kristnes vilkår i Mellemøsten. I

Om foredragsholderen:  "Fra 2012 til 2015 var Klaus Wivel Weekendavisens udenrigskorrespondent og bosat i New York. I sin tid som kultur- udlands-, indlands og sportsskribent har han været vidtfavnende, men han har især koncent

reret sig om den israelsk-palæstinensiske konflikt.

Klaus Wivel udkom med "Den sidste nadver" i 2013 som omhandler hvorfor kristne forlader de arabiske lande. Bogen fik betydelig omtale og er bl.a. udkommet i Norge og Sverige. I 2016 udkom den i en opdateret amerikansk udgave på The New Vessel Press." (citat: forfatterforedrag.dk) Læs mere nederst på denne side *)

Velkommen til et spændende og meget aktuelt foredrag.

Arrangører:  Menighedsrådet og NSKUBIB (Nørre Snede Kulture- og Biblioteksforening)

*) Foredrag af Klaus Wivel - omtale på fortatterforedrag.dk: Den sidste nadver

"I dette skræmmende og gribende foredrag tager Klaus Wivel afsæt i sin bog Den sidste nadver - en rejse blandt de efterladte kristne i den arabiske verden. I foredraget såvel som i bogen tager Klaus Wivel os med på en rejse fra Vestbredden og Gaza, videre til Egypten og derefter Libanon, før den slutter i Irak, hvor også de barske forhold i Syrien bliver beskrevet gennem personlige øjenvidneberetninger. Klaus Wivel giver en stemme til de kristne der er tilbage i Mellemøsten og som dagligt må leve i frygt for overgreb og forfølgelse - de Mellemøst-kristne familier er klemt inde mellem israelerne på den ene side og de fundamentalistiske islamister på den anden."

Sted Rørbækvej 9C, 8766 Nørre Snede
Pris
50 kr.